Technology18.01.2015

Vier nieuwe technologieën in 2015 die je bedrijf nog beter maken


Meetings via een online platform en in contact blijven met klanten via je iWatch

Plannen en ontwikkelen van toekomstplannen zijn de belangrijkste onderdelen voor je bedrijf om succesvol te zijn in 2015. Ook de succesvolle bedrijven hebben een nieuw aanvalsplan nodig voor het nieuwe jaar. Deze vier technologieën helpen je een stevig businessplan te maken voor 2015.

Apple Watch

Dit jaar komt de Apple Watch pas uit en toch wordt er nu al verwacht dat dit apparaat een groot gedeelte van de markt gaat overnemen. Vooral op het zakelijk gebied denkt men dat de Apple Watch een groot succes gaat worden. Vooral voor de zakenlui die altijd onderweg zijn wordt dit een ideale uitvinding. Via deze wearable kunnen ze in contact blijven met hun klanten en zakenpartners. Ook al zijn er al veel vergelijkbare apparaten op de markt, de Apple Watch gaat toch overheersen volgens de kenners. Want deze wearable heeft veel dezelfde functionaliteiten als de iPhone en die overheerst op de smartphonemarkt.

UberConferance

De conferenties zijn vaak niet de onderdelen waar werknemers naar uit kijken. Het is vaak saai, langdradig en niet altijd even zinvol. Maar dit kun je gaan veranderen in 2015. Met een nieuwe, gratis app maak je de bijeenkomsten digitaal en makkelijker. Met
Uberconferance hou je online meetings en conferenties. De bijeenkomst kan overal met een internetverbinding bekeken worden. Het enige wat je moet doen is zorgen dat je een goede internetverbinding hebt op het juiste tijdstip. Met de app kun je ook feedback geven, ideeën delen, slides bekijken, live chatten en je kan je meetings houden waar je maar wilt.

Dropbox

Dropbox kennen we natuurlijk al in Nederland. Gewoon simpel een back-up maken van al je bestanden online en ook je documenten lezen op je tablet of smartphone. Maar wat veel mensen niet weten is dat het ook heel handig is om Dropbox op een zakelijke manier te gebruiken. Via Dropbox kun je makkelijk grote bestanden delen met je zakenpartners en alles is makkelijk in te delen met mappen en labels. Ook kan iedereen documenten aan een gedeelde map toevoegen en zo scheelt het een hoop mailverkeer.

Standaard WiFi verbeteringen

Dit jaar komen er waarschijnlijk ook nieuwe WiFi verbeteringen. Er komen wel allemaal nieuwe devices op de markt die via internet werken. Maar als je geen goede verbinding hebt is het nog steeds heel irritant. Met de verbetering wordt de kwaliteit van het draadloos internet nog beter. En zo heb je dus geen geïrriteerde werknemers meer op je kantoor zitten.

Jeroen de Hooge

Jeroen is al meer dan 15 jaar betrokken bij Dutchcowboys. Voornamelijk als digital content creator. En dan voor alle titels van The Blogidea Factory. Liefhebber van advertising, entertainment, tech, gadgets, en eigenlijk alles online.