Online14.02.2006

9292ov.nl dieper in dating


11398735589292.jpg
11398735589292.jpg

De collega’s van Marketingfacts hebben al een week kunnen oefenen met een het vernieuwde concept van 9292ov.nl. De veel gebruikte site met mobiliteitsinformatie voor openbaar vervoer in Nederland lanceert de vernieuwde rubriek OV ontmoetingen.

Nieuw in de opzet is dat het voortaan makkelijker is om in contact te komen met een medereiziger omdat het plaatsen van een korte eenvoudige oproep verruild is met het plaatsen van persoonlijke profielen (zogenaamde OV-ID’s) en dynamische boodschappen .

Na het aanmaken van een persoonlijk profiel kunnen medereizigers elkaar nu makkelijker vinden doordat er ook een foto bij de oproep kan worden geplaatst. De geselecteerde wekelijkse top-10, voor de liefhebbers, is komen te vervallen. Het plaatsen van of reageren op een oproep is gratis maar moeten uiteraard wel binnen de reglementen passen.

Henkey
Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade. Je maakt Henk vooral blij met bijzondere auto's, verre reizen en coole gadgets. Zijn grootste passies zijn echter innovatie, creativiteit en duurzaamheid.