Online22.09.2011

Sponsor voor het Founder Institute


sponsor-voor-het-founder-institute.jpg
sponsor-voor-het-founder-institute.jpg

Sanoma Media steunt de Nederlandse tak van het Founder Institute, de nieuwe organisatie die startups helpt te groeien door ze een inhoudelijk programma aan te bieden, te coachen en in contact te brengen met mogelijke funding. Sanoma ondersteunt niet alleen op financieel gebied maar ook door het leveren van faciliteiten en mentoren.

Michiel Buitelaar, COO Digital Media van Sanoma: “Innovatie is essentieel voor het medialandschap waarin we werken en startups zijn daarin een belangrijke drijvende
kracht. Er is veel meer nodig om van een goed idee tot een groeiend bedrijf te komen en het Founder Institute levert daar een zinvolle bijdrage aan.

Joris van Heukelom, initiatiefnemer Founder Institute: “Het grote exclusieve ideaal om na je studie bij een grote bank of multinational te werken heeft veel van zijn glamour ingeboet. Met dit programma bieden we een intensief programma aan waar deelnemers binnen komen met een idee en bij succesvolle afronding daadwerkelijk gestart zijn met een eigen onderneming.”

Het Founder Institute begint haar programma op dinsdag 11 oktober en het doel is om eind januari een eerste reeks startups marktklaar te hebben.