Online25.12.2009

Wat is de lelijkste kerstkaart van 2009?


wat-is-de-lelijkste-kerstkaart-van-2009.jpg
wat-is-de-lelijkste-kerstkaart-van-2009.jpg

Dit jaar worden er een slordige 180 miljoen kerst- en nieuwjaarskaarten verstuurd. Consumenten en bedrijven laten zich daarbij van hun creatieve kant zien.

Boomerang, inderdaad van die gratis kaarten, geeft aan last te hebben van plaatsvervangende schaamte bij het zien van de slechte kwaliteit van kerstkaarten. Dit jaar willen ze afrekenen met deze verloedering en organiseren ze “de Verkiezing van de Lelijkste Kerstkaart”.
 
Ze hebben gelijk op hun punt dat ondanks de populariteit van internet en mobiele telefonie we met z’n allen toch massaal kerstkaarten blijven sturen waarbij vaak de creativiteit letterlijk uit z’n voegen barst. Tot 30 december kan iedereen daarom zijn “ugly” kerstkaarten naar Boomerang sturen. Scannen en mailen mag ook.

Een deskundig panel gaat de lelijkste kaarten selecteren uit de inzendingen. Voor de winnaar is er een prijs. Zowel de zender als de ontvanger van de lelijkste kaart krijgen een gratis ontwerp aangeboden voor de kerstkaart van 2010. Opsturen is geheel van deze tijd 🙂 en kan naar Postbus 37398, 1030 AJ in Amsterdam, scans en mailtjes naar kerstkaart@boomerang.nl [Foto via]

Update : Uit meer dan 500 inzendingen is de kaart van BTC Teleconsult als winnaar gekozen.!