Online18.12.2007

30 december: Dag van de Download


1197980940dvdd-button.jpg
1197980940dvdd-button.jpg

De Belgische vereniging voor internetabonnees, Tik.be, heeft zondag 30 december a.s. uitgeroepen tot ‘Dag van de Download’. Op deze dag moet er zoveel mogelijk gedownload worden, als protest tegen “de knop van Telenet” en de nog steeds geldende datalimieten bij onze zuiderburen.

Reeds jarenlang vragen de Belgische internetgebruikers meer concurrentie en meer vooruitgang voor hun internetproducten. Belgacom en Telenet hebben het volume van hun internet-producten sinds de lancering van hun breedband-producten niet noemenswaardig gewijzigd.

De vereniging stelt vast dat in de buurlanden de internetgebruiker meer krijgt voor minder geld: een snellere verbinding en geen datalimieten. Inschrijven doe je hier.

Henkey
Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade. Je maakt Henk vooral blij met bijzondere auto's, verre reizen en coole gadgets. Zijn grootste passies zijn echter innovatie, creativiteit en duurzaamheid.