Online12.11.2007

Datingsite voor mooie mensen!


1194877382mooiemensen.jpg
1194877382mooiemensen.jpg

Datingsites zijn er toch al aardig wat, maar er is sinds kort toch weer een nieuwe. Deze is alleen toegankelijk voor knappe mannen en beeldschone vrouwen. De oprichter (en tv- en radiopresentator) Dave Heijnerman: “Ben je knap dan word je in het uitgaansleven óf lastiggevallen óf genegeerd. Niemand durft je aan te spreken.” Ook op andere datingsites krijgen knappe mannen of vrouwen een berg reacties, op de nieuwe site mooiemensen.com moet die schifting dunner zijn.

Een team van deskundigen uit media en modellenwereld bepaalt of iemand mooi genoeg is om op de betaalde site toegang te krijgen. Op de site formuleren ze het ietsje anders: “Een deskundig team screened de ingestuurde foto’s en bepaalt of iedereen voldoet aan de door deze site gestelde criteria voor aanmelding. Rotte appels worden dus vooraf gefilterd”

Andere mensen die dus gaan bepalen of jij knap genoeg bent om toe te mogen treden tot de site, lijkt me een vrij kansloos concept.

Jeroen de Hooge

Jeroen is al meer dan 15 jaar betrokken bij Dutchcowboys. Voornamelijk als digital content creator. En dan voor alle titels van The Blogidea Factory. Liefhebber van advertising, entertainment, tech, gadgets, en eigenlijk alles online.