Nieuws07.02.2018

De Dutchcowboys Daily van 7 februari 2018


In de Dutchcowboys Daily vind je nieuwe, opvallende, leuke, interessante of niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, woensdag 7 februari 2018.

Skien in Parijs door dik pak sneeuw

In Parijs heeft het gisteren zo hard gesneeuwd dat mensen zelfs met skies van trappen af glijden! In 30 jaar heeft het niet zo hard gesneeuwd. Naast dat het natuurlijk prachtige beelden oplevert heeft het ook voor chaos gezorgd. Het openbaar vervoer lag plat en veel mensen hebben op stations of in opvangcentra moeten overnachten.

Scheve flat na aardbeving in Taiwan

Een flatgebouw in Taiwan staat behoorlijk scheef na een aardbeving. 6.4 op de schaal van richter waardoor de flat van 12 verdiepingen nu in een hoek van 45 graden staat! In het gebouw zit een hotel en er wonen mensen in.

Test met eerste taxi-drone is geslaagd

In China hebben ze een test uitgevoerd met de eerste passagiers-drone ooit, en deze met succes afgerond! De drone kan één persoon vervoeren met een maximaal gewicht van 100 kilo en een maximale snelheid van 100 kilometer per uur. De taxi-drone komt misschien dit jaar nog op de markt in China.

Nederlandse katten krijgen chip

Alle katten in Nederland zouden een chip moeten krijgen. Het aantal zwerfkatten zou hierdoor minder moeten worden en zo kunnen de baasjes van katten die in het asiel terecht komen sneller moeten worden opgespoord. Voor honden bestaat dit al, het chippen kost zo’n 30 euro bij de dierenarts.

polina-popova-480689
polina-popova-480689