Nieuws06.03.2018

De Dutchcowboys Daily van 6 maart 2018


In de Dutchcowboys Daily vind je nieuwe, opvallende, leuke, interessante of niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, dinsdag 6 maart 2018.

Lost in Space | Officiële trailer

De familie Robinson maakt deel uit van een geavanceerde missie om een nieuwe ruimtekolonie te stichten. Ze worden onverwacht van koers gebracht en moeten een crashlanding maken op een verlaten planeet, waar het gevaar hen opwacht. Lost in Space gaat op 13 april 2018 in première op Netflix.

Instagram krijgt portretmodus?

Als je graag Stories maakt in Instagram heb je soms misschien zitten balen dat er geen portretmodus in zit en dat je alleen maar verticale foto’s kon maken. Het lijkt er op dat je niet de enige bent die dat mist, want Hypebeast heeft code in de app gevonden die er op lijkt te wijzen dat die portretmodus er binnenkort aan komt. Dat is nog geen officiële aankondiging, maar wel een goede hint!

instagram-portrait-mode-file
instagram-portrait-mode-file

Griepepidemie gaat week 12 in

De cijfers liegen niet: er is pas sprake van een epidemie als meer dan 51 op de 100.000 mensen zich melden met griepverschijnselen, en afgelopen week stond dat cijfer voor de twaalfde week daarboven, op een respectabele 162 per 100.000. De griepgolf blijft dus doorgaan en we gaan langzaam richting de lengte van de golf van vorig jaar: die duurde 15 weken. Opvallend is dit jaar wel dat er zo veel jongeren met griep bij de dokter komen en dat heel veel ouderen longontsteking hebben opgelopen. Hopelijk duurt het niet meer te lang en zijn we snel weer allemaal beter.

Foto: Denizo - Adobe Stock
Foto: Denizo - Adobe Stock

Kun je room ook ontslaan?

Slagroom is room die door de toevoeging van heel veel lucht (wat er gebeurt als je de room…slaat) ontstaat, dus is de vraag die je zou kunnen stellen: kun je dat ook ontslaan? Wordt slagroom in een vacuum weer gewone room? Hoe loopt dat af? Check de video en je weet het…

Blizzard viert 20 jaar Starcraft

Starcraft bestaat 20 jaar en Blizzard viert het dit met gratis content in een aantal games. Op 30 en 31 maart zal er een livestream plaatsvinden waarin verschillende bekende gezichten bij elkaar komen. Ook zal er op 31 maart een video feature komen. Voor fans die de andere games spelen zijn er ook gratis in-game voorwerpen te verkrijgen.

Trailer: Truth or Dare

De titel van de film zegt al genoeg. Deze nieuwe film van Universal Pictures is vanaf 3 mei in de bioscoop te zien. Hieronder alvast de trailer. Durf jij het spelletje hierna nog te spelen: Truth or Dare?

...