Nieuws13.04.2016

De DC Daily van 13 april 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 13 april 2016.

Doelen stellen via Google Calender

Google Calendar krijgt de mogelijkheid om doelen toe te voegen. Wie het bijvoorbeeld lastig vindt om de discipline te vinden om te gaan lopen, of leren, kan dit ingeven. De agenda zoekt vervolgens zelf geschikte momenten om aan jouw persoonlijke doelen te werken.

Hidden Characters

Eerder deze week is Hidden Characters gelanceerd. Een foto serie waarbij mensen samen met hun internet wachtwoord op de foto zijn gezet en waarbij er ook gevraagd is naar het verhaal erachter.

Iedereen heeft wel minimaal één wachtwoord dat je nooit meer zal vergeten. Een random, uniek, grappig of emotioneel stukje verborgen info, die je een beetje kennis laat maken met de persoon.

Stijlvol fietsen met de IKEA-fiets!

Bij IKEA kun je alles vinden voor in huis. Meubels, handdoeken, keukenbenodigdheden. Eigenlijk kun je gewoon je hele huis inrichten als je een bezoekje aan IKEA brengt. En natuurlijk niet te vergeten: Zweedse balletjes en goedkope ontbijtjes! Maar nu heeft IKEA iets totaal nieuws: een fiets genaamd ‘SLADDA’. Wij vinden het wel wat! Lees hier meer over de IKEA-fiets.

ikea-fiets-3
ikea-fiets-3

Geinige Koningsdagactie van KING Pepermunt

Het is bijna Koningsdag en dat betekent dat een heleboel merken gaan inspelen op deze feestelijke dag. Zo ook KING Pepermunt. Zij bedachten namelijk KING Krijt, ideaal om te jouw stukje straat te markeren op de vrijmarkt tijdens Koningsdag. We like!

Eerste trailer Doctor Strange

Marvel-fans opgelet: de eerste trailer van Doctor Strange is beschikbaar! We kunnen eindelijk een kijkje nemen naar de rol van Benedict Cumberbatch als Dr. Stephen Strange. Check de trailer hieronder!

Hoe we in 1999 over mobieltjes dachten

Deze klassieker gaat viral. Mensen worden namelijk op straat geinterviewd over hoe zij over mobieltjes denken. Op dit moment kunnen we natuurlijk niet meer zonder. En daarom zijn de reacties van deze mensen extra grappig. Waarschijnlijk kunnen zij op dit moment ook niet meer zonder!