Gaming01.02.2015

Gamereleases van februari 2015


Een slagveld vol barbaren, een enorm monster, the chaps of war en meer

Aan het begin van elke maand zetten we de grootste releases van die maand voor je op een rij. Februari belooft een mooie maand te worden met enkele grote titels waar we al een tijdje naar uitkijken. Welke games kijken jullie het meest naar uit?

Grow Home – 4 februari, PC

Grow Home is onlangs pas aangekondigd en is de nieuwste game van Ubisoft’s afdeling die zich richt op kleinere, kunstzinnigere games. Grow Home gaat voornamelijk om het verkennen van de wereld en deze (uiteindelijk) te redden. Wij zijn in ieder geval erg benbieuwd.

Evolve – 10 februari, PC/PS4/ONE

4 tegen 1. Dat is waar
Evolve om draait. 4 man tegen een enorm monster. De eerste keer is dat indrukwekkend, maar op de lange termijn hebben we nog onze twijfels. Een game om in de gaten te houden dus.

Lees hier onze preview van Evolve.

Monster Hunter 4 Ultimate – 13 februari, 3DS

Monster Hunter is een ware systemseller, zeker in Japan. Het is een klassieke J-RPG, met heel veel grinden. Liefhebbers van het genre zullen hier zeker naar uitkijken.

The legend of Zelda: Majora’s Mask 3D – 13 februari, 3DS

De remake van een zeer geliefde game, wat moet ik daar nog aan toevoegen? Fans van
The Legend of Zelda hoef je niet te vertellen dat deze eraan komt. Of het ook iets is voor mensen die niet bekend zijn met de serie lees je binnenkort in onze review.

Total War: Attila – 17 februari, PC

Na
Rome 2 Total War komt The Creative Assembly met de nieuwste Total War game, dit maal rond Attila the Hun. Verwacht weer grootste veldslagen in deze PC-only strategy game.

The Order: 1886 – 20 februari, PS4

The chaps of war, noemen we hem.
The Order: 1886 is een third-person shooter die zich afspeelt in een victoriaanse setting. De indruk blijft dat het een reserve Gears of War is, maar dan van Sony. Gelukkig dat daar niets mis mee is.

Resident Evil Revelations 2 – 25 februari, PC/PS4/ONE/PS3/360

Na de recente remake van de eerste
Resident Evil komt er ook nog een nieuw deel in de serie aan. Maar of Resident Evil Revelations 2, het episodic vervolg op Revelations, genoeg horror in zich heeft om fans tevreden te stellen lees je in onze review.

Marnix Suilen

Schrijft al jaren over games, van de kleine indie-games tot de grote najaarstitels. Liefhebber van Dota 2, twijfelt nog over Destiny.