Gaming31.01.2008

Eerste bedrijvengids/ kennisportal Game Advertising Industry


eerste-bedrijvengids-kennisportal-game-a.jpg
eerste-bedrijvengids-kennisportal-game-a.jpg

Mede hierom is de website gamemarketing.nl opgezet met daarin alles wat u wilt weten op het gebied van game advertising. De site is gericht op adverteerders die erover nadenken om games in te zetten in hun campagnes. We bieden gerichte informatie over de verschillende Game Platform Types en Game Advertising Types. Tevens geeft de site een overzicht van bedrijven die actief zijn in deze branche.

Hierdoor kunnen geinteresseerden zich voortaan op één vaste plek inlezen over de mogelijkheden van game advertising. Vervolgens kunnen ze direct tot actie overgaan door bedrijven in deze branche te benaderen.

De inhoud moet de komende jaren mede vorm gegeven worden door de aanbieders zelf in de branche. Tevens is het wachten op een aantal lopende onderzoeken die momenteel internationaal gaande zijn.

Bedrijven die actief zijn in de game advertising sector kunnen nu gratis een bedrijfspagina aanmaken met daarin een presentatie, contactgegevens en logo. Laat je gegevens achter bij ons en wij verzorgen de rest!

De website gamemarketing.nl is een initiatief van GameAds. GameAds is een weblog dat al geruime tijd alle ontwikkelingen in de game advertising branche volgt. Het komende jaar bijven we de lezers van Dutchcowboys bedienen door regelmatig hier posts te schrijven over ons vakgebied.

Jeroen de Hooge

Jeroen is al meer dan 15 jaar betrokken bij Dutchcowboys. Voornamelijk als digital content creator. En dan voor alle titels van The Blogidea Factory. Liefhebber van advertising, entertainment, tech, gadgets, en eigenlijk alles online.