Gaming07.01.2008

Wii + DJ`en = WiiJ; een demo-video van een Wiimote DJ


-241.jpg
-241.jpg

iPod-parties hadden we al. Nu ook WiiJ-parties. Je Wii-remote koppel je als DJ aan je laptop plus mix-/midi-sofware en gaan!

In het buitenland is Wiij al een clubtrend; nu -onder andere door een enthousiaste TV-reportage in `In de ban van het Ding`- ook in Nederland de eerste WiiJ-parties.

De ontvanger van de Wii-remote(s) reageert op de bewegingen die je maakt. Deze bewegingen kunnen de samples, het volume en de platen die worden ingemixt be-invloeden. Dit maakt je tot een Nintendo Wiimote DJ. je hebt de Wii kast overigens niet nodig.

Wellicht leuk voor de uitreiking van de Bloggies?

Visuele uitleg? Zie onderstaande demo via www.djwiij.com:

Foto: 1up.com

Patrick Petersen

Vreemde eend Patrick Petersen RDM MA MSc is een ervaren ondernemer, spreker en docent (aan onder andere Nyenrode Business University, Beeckestijn Business School en EURib) die het nuchtere ‘lachen en leren’ combineert in zijn inspirerende optredens. Senior online strateeg, crossmediaal marketeer, contentmarketeer, internetondernemer, internationaal spreker, docent en auteur. Hij studeerde af op divers eigen (content-) marketingmodellen die hij voor tal van internationale organisaties, zoals Heijmans, Hästens, Somfy smart home, Trendhopper holding, T-Mobile Nederland, AtMostTV, TU Delft, IKEA Nederland, MTV Europe en Coolcat, succesvol in de praktijk bracht.