DC Business11.01.2017

Overname speelt in op snel veranderende internetconsument


TWC Holding bundelt krachten samen met e-commerce bedrijven Tribal en Jaagers

Om het snel veranderende consumentengedrag te kunnen ondersteunen, worden in hoog tempo nieuwe online services en platformen ontwikkeld die het de consument makkelijker maakt om zaken te regelen met bedrijven en instellingen. Om aan de vraag van steeds complexer wordende dienstverlening te kunnen voldoen, bundelen drie specialisten hun krachten en bieden gezamenlijke oplossingen voor de gehele online klantreis.

Krachten bundelen

Jaagers bouwt en onderhoudt e-commerce-platformen. Tribal heeft als online marketing bureau alle kennis in huis voor online traffic en conversiegroei van bedrijven. The Webcare Company helpt bedrijven met het effectief inzetten van social media (platformen) in de relatie met hun klanten. Er wordt voornamelijk gewerkt voor de sectoren retail, travel en leisure industrie en de zakelijke dienstverlening. Naast de MKB markt wordt er voor internationale corporate klanten gewerkt.

In de nieuwe groep werken 175 professionals. De huidige aandeelhouders en directieleden van de individuele bedrijven ondernemen allemaal mee in de nieuwe organisatie en voeren de dagelijkse leiding binnen de drie bedrijven. De geconsolideerde omzet bedroeg in 2016 meer dan 50 mio euro.

Er zijn ambitieuze groeiplannen voor de komende jaren. Om te beginnen zal de groep medio 2017 uitbreiden met een vestiging in Portugal. Hier zullen content- en webcare activiteiten verder ontwikkeld worden. Ook is er het plan om, onder andere in samenspraak met Google, de Aziatische markt te ontsluiten. Er komt in 2017 een steunpunt in Singapore zodat er kan worden voldaan aan de vraag van onze klanten naar portfolio ontwikkeling en een 24/7 multilingual support inrichting.

Foto header: Fotolia Sebra